post

Graffiti workshops

Onze graffiti workshops zijn een leuke, spontane en originele manier om je creatief te uiten. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe graffiti in zijn werk gaat? Wij bieden u de mogelijkheid om op een leuke en legale manier kennis te maken met graffiti. Wij organiseren workshops voor bedrijven en particulieren.

post

Graffiti muurschilderingen

Een muurschildering als reclame uiting of als decoratie. In nauw overleg met de klant ontwerpen wij muurschilderingen op maat. Aan de hand van de door u geleverde input werken wij een ontwerp uit. Daarin verwerken we uw input en eventueel huisstijl, logo, producten en onze ideeën.

Graffiti slaapkamer kinderkamer

Graffiti slaapkamer / kinderkamer

Een muurschildering op een baby-, kinder- of tienerkamer, maakt iedere kamer uniek en het is nog steeds een van de leukste dingen om te doen en één van onze specialiteiten. Met een graffiti muurschildering, verandert iedere kamer in droomkamer met een uniek karakter.

post

Graffiti Demonstratie

Een live graffiti demonstratie is een beleving op zich. U maakt live mee hoe een graffiti kunstwerk tot stand komt. Eén of meerdere graffiti kunstenaars werken ter plekke aan een graffiti kunstwerk en u kunt zien hoe zij stap voor stap te werk gaan. Een gegarandeerde publiekstrekker.

Graffiti Cursus

U hebt misschien al ervaring opgedaan met graffiti tijdens een graffiti workshop of vroeger op straat en u wilt zich verder ontwikkelen. Of u wilt één van uw kinderen de gelegenheid geven om graffiti te leren in een vertrouwde omgeving. Dan is de graffiti cursus echt iets voor u.

post

Graffiti schilderijen

Naast de optie muurschildering bestaat er ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van een schildering op doek. Wij maken schilderingen op doek zowel in opdracht en als vrij werk. Maken wij voor u een werk in opdracht, dan werken wij op maat een concept uit naar uw wensen.