Graffiti muurschildering

Hoogstaande graffiti muurschilderingen

Een muurschildering als reclame uiting of als decoratie. In nauw overleg met de klant ontwerpen wij muurschilderingen op maat. Aan de hand van de door u geleverde input werken wij een ontwerp uit. Daarin verwerken we uw input en eventueel huisstijl, logo, producten en onze ideeën. Wij creëren muurschilderingen zowel binnen als buiten.
Onze voornaamste opdrachtgevers zijn scholen, winkels, horeca, bedrijven, gemeentes en particulieren.
Al onze professionele graffiti kunstenaars hebben hun eigen specialiteit, en zijn in staat zijn ieder concept uit te werken in een kwalitatief hoogstaande muurschildering.

Graffiti muurschilderingen als reclamemiddel

Graffiti reclame schilderingen zijn uitermate geschikt als extra reclamemiddel. Door een schildering op een bouwschutting, zijmuren van uw bedrijfspand of een rolluiken hebt u naast een extra reclame uiting, een verzorgde uitstraling. Bovendien werkt het vaak preventief tegen illegale graffiti.

Muurschilderingen tegen illegale graffiti

Hebt u veel last van illegale graffiti in uw gemeente, op uw school of rond uw bedrijf, dan kan een goed uitgevoerde schildering dienen als anti graffiti. Door middel van een goed uitgewerkte muurschildering weert u illegale graffiti van uw object. Anti graffiti wordt veel toegepast op tunnels, zijmuren van gebouwen, rolluiken en trapportalen.

Interesse?

Neemt u gerust contact op en wij maken een gratis offerte. Vermeld uw wensen, bestaande ideeën, afmeting object, het liefst met een aantal foto’s.

Vraag meteen een offerte aan voor een muurschildering op muur of doek »

Praktische informatie

Praktische info over graffiti muurschilderingen
Praktische info over graffiti workshops