Graffiti schilderijen voor bedrijven en particulieren

Praktische informatie muurschilderingen

Het proces, vanaf het eerste klant contact, daarna de ontwerp fase, tot aan het aanbrengen van een muurschilderingen is voor zowel de klant als voor ons iedere keer weer een spannend moment.
Wij benaderen iedere stap in dit proces professioneel. Tijdens het eerste klant contact inventariseren wij uw wensen. Op basis van uw wensen en ideeën sturen wij u binnen 3 werkdagen een prijs indicatie. Daarna maken wij vrijblijvend binnen 5 werkdagen een eerste ontwerp. Op basis van dit ontwerp stellen wij een offerte op. Vanaf de tweede ontwerp fase brengen wij u voor het ontwerpen kosten in rekening. Deze kosten zijn een van te voren vast gesteld bedrag en worden uiteindelijk op de totaalkosten van de muurschildering in mindering gebracht. In de tweede ontwerp fase concretiseren wij het ontwerp waardoor u een goed beeld krijgt van hoe uw muurschildering er uiteindelijk uit komt te zien. Het ontwerp is pas klaar, zodra u tevreden bent. Als klant kunt u zoveel wijzigen aanbrengen als u wilt.

Wij hanteren vastgestelde veiligheidsmaatregelen voor zowel de omgeving als voor onze uitvoerende kunstenaars. Wij dekken muren en vloeren af. En gebruiken stofmaskers om onszelf te beschermen.

Indien u dat wenst kan er door ons ook ‘s nachts gewerkt worden, zodat onze werkzaamheden uw continuïteit niet in de weg staat

Benodigde informatie die wij nodig hebben om een prijsindicatie te kunnen geven: oppervlakte muur of formaat schildersdoek, locatie muur, materiaal muur, foto object/muur en omgeving, uw ideeën

Al gebeurt het zelden. Wij kunnen u muurschildering voorzien van een anti-graffiti coating, zodat de schildering beschermt is tegen later aangebrachte illegale graffiti.