post

Update!

Wij hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten.Bij deze een kleine update van recent aangebrachte graffiti slaapkamers.

Ideeën

Hebt u op onze website of ergens anders, een leuk idee omgedaan, om een slaapkamer op een unieke manier te restylen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Op basis van u ideeën en input gaan wij aan de slag. De eerste stap is het maken van een ontwerp. Dit ontwerp werken wij in een later stadium uit in een graffiti muurschildering.

Ervaring

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het aanbrengen van graffiti op een slaapkamer. De door ons aangebrachte graffiti op een slaapkamer versieren nog steeds tientallen kamers. De door ons aangebrachte graffiti op een slaapkamer zijn:

  • Tijdloos
  • Technisch hoogstaand
  • Uitgevoerd met de beste materialen.

Klant tevredenheid

Bij ons staat voorop dat de klant onze klanten tevreden zijn. Vanaf het eerste contact tot en met het aanbrengen van het laatste detail op de muur communiceren wij veel met onze klanten.
Een van onze klanten schreef hierover:

Het was even spannend om zomaar van het internet iemand te vragen om een graffiti op een muur in ons nieuwe huis te laten maken. Maar het is zeer goed bevallen. Marco kwam om half elf en is tot een uurtje of vier bezig geweest met de muurschildering. Regelmatig kwam hij even vragen of ik vond dat het goed ging of dat ik iets anders in mijn hoofd had. Toen mijn zoontje, voor wie de schildering was, thuis kwam nam hij even tijd voor hem, leuk. We zijn erg tevreden met de manier waarop de muurschildering er kwam en zeker met het resultaat!

Iedere keer dat een van onze klanten zijn of haar tevredenheid aan ons laat blijken over een door ons aangebrachte graffiti op een slaapkamer. Dan is dat voor ons weer mooie blijk van waardering. Op de terugweg na een lange dag gewerkt te hebben aan een graffiti op een slaapkamer, ontvingen wij volgend bericht van één van onze klanten.

Wij willen je nogmaals erg bedanken voor het prachtwerk. Het is zelfs mooier uitgekomen dan wat ik in gedachte
Anthony is superblij en heeft al al zijn vriendjes en neefjes telefonisch ( via telefoon, stiekem) uitgenodigd om zijn ‘vette coole’ kamer te bekijken.

Vaak krijgen wij de vraag of de kamer leeg moet zijn?Nee, dat hoeft niet! Als wij een graffiti op een slaapkamer komen aanbrengen dekken wij vloeren, meubels  en muren vakkundig af.

Graffiti op een slaapkamer duur?

Een graffiti op een slaapkamer maken wij vanaf €125!