Slaapkamer graffiti voorbeeld

Een uniek cadeau voor zoon of dochter

Een muurschildering op een baby-, kinder- of tienerkamer, maakt iedere kamer uniek.
Het is ondertussen 20 jaar geleden dat wij onze eerste slaapkamer versierden met graffiti en het is nog steeds een van de leukste dingen om te doen en een van onze specialiteiten. Met een graffiti muurschildering, verandert iedere kamer in droomkamer met een uniek karakter.

Graffiti slaapkamer kinderkamer

Wij zien iedere opdracht weer als een nieuwe uitdaging. Op basis van uw ideeën en wensen maken wij een origineel ontwerp, speciaal voor u op maat. Daardoor weet u zeker dat u altijd een originele en unieke graffiti muurschildering van topkwaliteit krijgt, helemaal naar uw eigen smaak. Naast de muren, kunnen wij ook delen van het interieur schilderen om een waar paradijs te creëren.

Wat is er mogelijk?

De mogelijkheden voor een graffiti slaapkamer zijn eindeloos. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna elk idee of afbeelding overbrengen op de slaapkamermuur van uw zoon of dochter. Enkele voorbeelden zijn:

  • Eigen naam in stoere graffiti letters op de muur;
  • Thema kamer, bijvoorbeeld een jungle-, onderwater-, formule 1 of sportkamer;
  • Logo van een voetbalclub of andere sportclub;
  • Een schildering van een tekenfilmfiguur.

Hoe duur is een graffiti schildering op een slaapkamer?

Een graffiti slaapkamer muurschildering hoeft niet duur te zijn. Dat hangt af van uw wensen, maar valt vaak erg mee. Wij maken al muurschilderingen vanaf €125. Neem gerust contact met ons op. Mail ons uw ideeën, wensen, locatie en afmeting van de muur, dan maken wij graag een offerte voor u.

Praktische informatie

Praktische info over graffiti muurschilderingen