Graffiti workshops zijn leuk en spannend voor elk bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijeenkomstGraffiti workshops zijn leuk en spannend voor elk bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijeenkomstGraffiti workshops zijn leuk en spannend voor elk bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijeenkomst

Een graffitiworkshop is uitermate geschikt voor deelnemers van alle leeftijden, voor jong tot oud en niet alleen voor creatievelingen. Of het nu voor een verjaardagsfeest is of voor een bedrijfsactiviteit. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en zijn iedere keer weer even enthousiast en nemen u daar graag in mee. Een graffitiworkshop is ook een originele activiteit voor een familie- of vrijgezellenfeest.

Een van onze klanten schreef:
Dank voor de leuke zaterdagmiddag die ons hebt bezorgd! We hebben genoten van de uitleg, het maken van ieders schilderij en de technieken die je ons hebt getoond.

Een overzicht van ons aanbod graffiti workshops

Graffiti workshops

Graffiti workshop verjaardagsfeestje.

Beste feestje ooit!Zoekt u een leuke spannende activiteit voor het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter. Kies dan voor een graffiti workshop. Onwijs leuk en stoer! Meer info.

Graffiti workshop deluxe

Graffiti workshop bedrijfsactiviteit.

Zoekt u voor uw team- of bedrijfsuitje een unieke workshop die net iets anders dan gangbaar.Kies dan voor één van onze graffiti workshops en breng uw werknemers en team dichter bij elkaar door het volgen van één van onze creatieve workshops. Meer info.

Workshop straatgraffiti

Graffiti workshop scholen.

Jongeren zijn enthousiast over graffiti. Het is  een spannende  kunstvorm die dicht bij ze staat en waar ze regelmatig mee in aanraking komen.  Een graffiti workshop is dan laag drempelige  en uitermate geschikt in het kader van culturele vorming en ontwikkeling. Klik link voor alle mogelijkheden.

Onze graffiti workshop is erg compleet. Wat u van ons kunt verwachten:

  • Professionele workshop begeleiding door ervaren graffiti kunstenaars.
  • Professionele graffiti materialen: graffiti spuitbussen, graffiti caps.
  • Beschermende kleding.
  • Unieke graffiti kunstwerken.
  • Begeleiding op kunnen en niveau.
  • Scherpe prijs.