Graffiti workshops zijn leuk en spannend voor elk bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijeenkomst

Praktische informatie graffiti workshops

Om uw graffiti workshop zo goed mogelijk te verzorgen ligt onze lat erg hoog. Om iedere deelnemer zoveel mogelijk aandacht te kunnen geven zorgen wij er voor dat er per groep van 25 personen één gespecialiseerde begeleider aanwezig is. U wilt een graffiti workshop volgen en dan mag u ook verwachten dat al onze begeleiders ervaren graffiti kunstenaars zijn. Onze senior begeleider beschikt over meer dan 25 jaar aan ervaring op het gebied graffiti spuiten, en ruim 10 jaar op het gebied van het geven van graffiti workshops. Volgens ons is dat ook echt noodzakelijk om uw graffiti workshop tot een unieke beleving te maken. Op basis van onze jarenlange ervaring enthousiasmeren en prikkelen wij alle deelnemers tot het maken van een uniek kunstwerk. Door deze ervaring zijn wij instaat om met mensen op te gaan uit alle lagen van de bevolking, van rechters tot autistische kinderen, van supermarkt medewerkers tot aan CEO’s.

De graffitiworkshop kan gegeven worden op uw locatie of een door u gekozen locatie. Bent u opzoek naar een passende locatie voor uw workshop en bedrijfsuitje. Neemt u dan contact met ons op. Door onze ervaring hebben wij een breed netwerken opgebouwd. Wij zijn op de hoogte van tientallen meest uiteenlopende locaties door heel Nederland, voor een geslaagd feest of uitje. Wilt u naast een graffiti workshop nog graag een andere activiteit inplannen, zodat er op een dag meerder activiteiten plaatsvinden of de deelnemers een keuze optie hebben. Ook hierin kunnen wij u adviseren.

Wij kunnen uw graffiti workshop ook verzorgen in het Duits of Engels.

Om de workshop vlekkeloos te laten verlopen verzorgen wij beschermende kleding bestaande uit overjas of overal, handschoenen, mondkapje, overschoenen, veiligheidsbril. Daarnaast dekken wij vloeren vakkundig af. Hierdoor kan uw workshop in een veilige omgeving kan plaatsvinden.

Voor ons is het van belang dat de graffiti workshops in een goede prettige atmosfeer verlopen. Daarom dragen wij er altijd zorg voor dat we ruim van te voren op de locatie aanwezig zijn, zodat wij uw workshop rustig kunnen voorbereiden, en u op het gewenste tijdstip kunt starten. Voldoen wij hier niet aan dan ontvangt u een korting van 10% p.p. Zie ook de voorwaarden.

Afval wordt netjes verzameld en meegenomen.

Wilt u dat de graffiti workshop of graffiti demonstratie binnen plaatsvindt dan kan er gebruik gemaakt worden spuitbussen die nauwelijks een geur afgeven.

Benodigde informatie voor ons om een offerte te kunnen maken voor een graffiti workshop: aantal deelnemers, voorkeur bepaalde workshop, locatie, datum workshop.

Zie ook de voorwaarden.